Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Zoek
Welkom bij Suntex Zonwering

Uw specialist voor zonwering in Haarlem Waarderpolder

Benieuwd naar ons productieproces? Bekijk de video!

100% top kwaliteit zonwering in Haarlem Waarderpolder.
Vervaardigd met vakmanschap in onze eigen productiefaciliteit in Cruquius

Bij Suntex krijgt u deskundige begeleiding en kunt u gemakkelijk uw zonwering in Haarlem Waarderpolder aanschaffen, die wij dan speciaal voor u op maat produceren in onze eigen werkplaats. Dit zorgt ervoor dat uw jaloezieën altijd een perfecte pasvorm hebben en prachtig integreren met uw interieur. Het resultaat is een elegante afwerking van uw huis, waarmee het de gewenste moderne, klassieke, of landelijke look verkrijgt.

Twijfelt u over de ideale raamdecoratie voor uw woning? Of zoekt u ondersteuning bij het correct opmeten?
Bij ons is advies altijd KOSTELOOS!

Ons proces voor zonwering in Haarlem Waarderpolder

Meten

Inmeten doet u zonder moeite dankzij onze handige meet instructies!

Bestellen

Daarna bestelt u uw gewenste zonwering eenvoudig via onze webshop.

Of kom zonder afspraak langs in onze showroom!

Fabricage

Nadat wij uw bestelling in goede orde ontvangen hebben, gaan wij uw zonwering geheel op maat fabriceren in onze eigen fabriek.

Bezorgen

Na fabricage van uw producten bezorgen wij deze GRATIS in heel Nederland en België.

Genieten

Uw op maat gemaakte zonwering hangt. Nu kunt u eindelijk genieten van een optimaal binnenklimaat.

Ontdek onze hele productlijn zonwering in Haarlem Waarderpolder

Van jaloezieën tot verticale lamellen. Wij hebben dé zonwering waar u naar opzoek bent.
Houten Jaloezie Zwart
Hout / Bamboe

Jaloezieën

Ontdek onze brede collectie van custom-made jaloezieën, perfect afgestemd op uw persoonlijke stijl en wensen. Ons aanbod omvat zowel houten als bamboe jaloezieën, beschikbaar in een variëteit aan afmetingen en breedtes. Deze elegante oplossingen voor raambekleding bieden u een optimale beheersing van zowel licht als privacy binnen uw leefruimte.

25mm / 50mm / top down bottom up 25mm

Aluminium jaloezieën

In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie van aluminium jaloezieën, inclusief de zeer gewilde 50mm aluminium variant. De bredere lamellen van deze jaloezieën creëren een stevige uitstraling en bieden superieure beheersing van zowel licht als privacy. Voor een fijnere esthetiek hebben wij ook 25mm aluminium jaloezieën beschikbaar. Bovendien is er een top down bottom up model van de 25mm jaloezieën, waarmee u nog nauwkeuriger de lichtinval en privacy kunt instellen naar uw persoonlijke voorkeur.

Aluminium jaloezie zilvergrijs (25 mm)
Lichtdoorlatend / Verduisterend / Duo rolgordijnen

Rolgordijnen

Indien u op zoek bent naar rolgordijnen op maat, dan is Suntex uw ideale keuze. Wij zijn experts in het vervaardigen van rolgordijnen van de hoogste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen, geheel naar uw specificaties. U heeft bij ons de mogelijkheid om zowel lichtdoorlatende als verduisterende rolgordijnen op maat te laten maken. Daarnaast bieden we ook de unieke Duo Rolgordijnen, volledig aangepast aan uw wensen.

Top down /
Top down bottom up - handgreepbediening /
Top down bottom up - koordbediening

Plissé

Bij Suntex vindt u een uitgebreide keuze aan Plissé gordijnen van premium kwaliteit, geheel op maat gemaakt. U heeft de vrijheid om uw Plissé gordijnen naar eigen smaak te ontwerpen, met een brede variëteit aan kleuren, materialen en mechanismen voor bediening, waaronder:

Horren

Zoekt u naar een cassette hordeur, een inbouwrolhor, of een raamhor verwerkt in een cassette? Suntex biedt precies wat u nodig heeft. Wij presenteren met trots de Argus rolhor, herkenbaar aan zijn unieke kastontwerp. Deze op maat gemaakte hor combineert unieke technische eigenschappen, een esthetisch design en een gebruiksvriendelijke bediening, en kan bovendien snel geleverd worden.

Aluminium / PVC

Verticale lamellen

Als je op zoek bent naar ideale zonwering die niet alleen je interieur mooier maakt, maar ook uitstekende lichtcontrole en privacy biedt, ontdek dan onze Verticale Lamellen. Beschikbaar in zowel Aluminium als PVC uitvoeringen, biedt deze moderne en flexibele vorm van raambekleding een upgrade voor je woning op het vlak van zowel esthetiek als functionaliteit.

De mensen achter Suntex voor uw zonwering in Haarlem Waarderpolder

Met hart voor de zaak begeleiden wij u graag van concept naar de ideale samenstelling aan zonwering voor uw specifieke situatie.

Cindy

Verkoop & Administratie

Pieter

Eigenaar Suntex

Zonwering bij jou in de buurt

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 10% korting op ons online assortiment bij bestellingen vanaf € 200!

Nu 10% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen