Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Search

Over Suntex

Suntex is al ruim 30 jaar een begrip in zonwering. Wij onderscheiden ons in een stukje persoonlijke aandacht en passie. Vrijwel al onze binnen- en buitenzonwering komt van Nederlandse bodem en wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaand maatwerk.

Bij ons kunt u zonwering online kopen, maar we ontvangen u ook graag in onze showroom aan de rand van Hoofddorp: Ook de koffie en thee worden vers en op maat gemaakt. Hier kunt u verschillende zonwering zelf komen bekijken en voorzien we u van persoonlijk advies.

Jaloezieën van aluminium op maat gemaakt | Suntex Zonwering

Levertijd zonwering

Wij streven naar een levertermijn van ca. 2 weken. Wij leveren direct vanuit de fabriek waardoor wij de prijzen laag kunnen houden. Een belangrijke service die wij tevens bieden, omdat wij ook fabrikant zijn en b.v. de aluminium jaloezieën, is dat wij ook onderdelen kunnen naleveren of (als nodig) reparaties kunnen uitvoeren.

Service van Suntex

Heeft u een raam waar u iets voor wilt plaatsen? Decoratief of functioneel, maar u komt er niet uit? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij ontvangen u graag in onze showroom, welke 6 dagen geopend is.
Zonwering op maat online bestellen

Pieter

Eigenaar Suntex

“Ik ben eigenaar van Suntex en tevens nog steeds met passie werkzaam in de productie. Na 20 jaar zonwering maken voor Suntex heb ik medio 2016 de kans gekregen om het bedrijf waar ik al die jaren met veel plezier heb gewerkt, over te nemen. Die kans heb ik met beide handen aangepakt omdat ik heel graag nog jaren door wil gaan met de productie en verkoop van diverse zonwering. Eigenaar zijn van Suntex is een leuke uitdaging. Echter voel ik mij het meest op mijn gemak wanneer ik voor onze klanten een adviserende rol kan spelen en vervolgens onze mooie producten mag ophangen en daarmee een klant tevreden heb gesteld.”

Cindy

Verkoop en administratie

“Daar ben ik verantwoordelijk voor de verkoop, administratie, productie planning en de klantenservice. Gelukkig, want ik kan niet stil zitten. De diversiteit van mijn functie maakt dat ik mij nooit verveel en al zo lang met plezier mijn werk kan doen. Ik ben te vinden achter de telefoon en in de showroom. Samen met mijn collega’s weten we altijd de beste oplossingen te vinden voor raam situaties die niet standaard zijn. Het valt mij enorm op dat we veel klanten in de showroom ontvangen die gestuurd zijn door buren, kennissen of familie die met volle tevredenheid hun product bij Suntex gekocht hebben. Dat is fijn om te horen. Zonwering koop je meestal niet even snel, dus ik neem graag de tijd met de klant om deze goed te adviseren en de eventuele voor- en nadelen van een bepaald product door te spreken.”
Online zonwering bestellen

Welkom op onze website!

Wij bieden nu tijdelijk 5% korting bij besteding vanaf €300 op al onze zonwering. Mis het niet!

Nu 10% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen