Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Raambekleding Nieuwbouw woning - Quatrebras

Binnenkort krijgen jullie na lang wachten de sleutels van je nieuwbouw woning in het nieuwbouwproject Quatrebras. Bij de oplevering en eventueel zelfbouw van een nieuw huis is zonwering en raambekleding op maat zeker een onderwerp waar je over na moet denken. Bij Suntex hebben wij een uitgebreid zonwering assortiment, bestaande uit Jaloezieën van hout of aluminium, lamellen op maat of plissé rolgordijnen.

Oververhitting in nieuwbouwwoningen is steeds vaker een voorkomend probleem. Toepassing van zonwering kan veel verkoeling opleveren.

Isolatie van Nieuwbouwwoningen

Tegenwoordig, zijn nieuwbouw woningen zo perfect geïsoleerd. Met zonwering voorkom je oververhitting in je nieuwbouwhuis. Naast dit belangrijke aspect, bespaart goede raambekleding ook energie. Tot zover de milieu voordelen van zonwering, want het gaat natuurlijk om privacy in je woning. Raambekleding is de manier om jezelf comfortabel in je huis te bewegen. Voor maatwerk raambekleding, ben je bij Suntex Zonwering aan het juiste adres. Onze interieuradviseurs, staan 5 dagen in de week klaar om te adviseren in de keuze van zonwering.

Raamdecoratie nieuwbouw woning kopen
Zonwering kopen voor je nieuwbouw woning

Raambekleding advies en verkoop voor je nieuwbouwwoning

Bij Suntex, helpen wij graag in de keuze als het gaat om houten jaloezieën, rolgordijnen of vochtbestendige raambekleding in de badkamer. Met ons ruime assortiment en oneindige kleurkeuzes, is er altijd een passende zonwering voor jullie aanwezig.

Bekijk ons gehele assortiment aan raambekleding of kom langs in onze showroom.

 • Alle
 • Houten jaloezieën
 • Jaloezieën
 • Plissé
 • Plissé top down
 • Plissé top down - duette
 • Top down bottom up / handgreepbediening
 • Top down bottom up / handgreepbediening - duette
 • Top down bottom up / handgreepbediening - plissé
 • Top down bottom up / koordbediening
 • Top down bottom up / koordbediening - duette

Raambekleding kopen op maat

Naast oververhitting is het ook belangrijk om goed na te gaan waar je huis staat ten opzichte van de opkomende en ondergaande zon. Let erop, dat je je meubels zo rangschikt dat een stoffen bank niet voor een raam staat waar de zon het merendeel van de dag opstaat.

Quatrebras Park wordt een groene, ruim opgezette wijk. Woningen aan het park, dicht bij de kinderboerderij, sportverenigingen, scholen en het winkelcentrum. In totaal komen er in Quatrebras Park ongeveer 550 woningen. Vanaf de Schipholweg is de nieuwe wijk straks bereikbaar via de nieuwe Oleanderlaan.

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 15% korting op ons online assortiment bij bestellingen vanaf €200,- !

Nu 15% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen