Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Search

Verticale lamellen van Nederlandse bodem

Waarom kiezen voor verticale lamellen

Ben je gesteld op je eigen privacy en wil je een product die tevens als zonwering dient? Dan raden wij verticale lamellen aan.

Als extra voordeel zijn verticale lamellen bij uitstek makkelijk schoon te maken dan de horizontale lamellen. In tegenstelling tot de horizontale lamellen vangt de verticale variant minder snel stof op.   

Online lamellen op maat bestellen

Kom langs in onze showroom en ervaar de keuze in elk product. Ben je er nog niet helemaal uit, laat ons je adviseren.
Wij leveren direct uit eigen fabriek waardoor de levertijd vaak binnen 2 weken.

Voor elke ruimte geschikt

Moderne verticale lamellen zijn in elke ruimte geschikt. Deze worden (in de meeste gevallen) op maat gemaakt, hierdoor passen de verticale lamellen in alle gevallen zeer strak in de raampartijen. Of je nu op zoek bent voor raamdecoratie in de woonkamer, slaapkamer of een algemene hal. Met lamellen zit je vaak goed. In ons aanbod bieden wij een ruime keuze aan in lamelbreedte (89mm, 70mm of 50mm), materialen en kleuren.

Verschillende materialen

Vroeger als je de naam lamellen liet vallen, struikelde je vaak over stoffige lamellen. Tegenwoordig is de keuze reuze. Suntex heeft in lamellen in diverse materialen. Naast de stoffen variant hebben wij ook verticale lamellen in PVC en aluminium. 

Verticale lamellen hebben verschillende bevestiging mogelijkheden. Hang je deze aan het plafond of juist aan de muur. Alles zit in het detail.

Samen bepalen wij de ideale situatie voor jouw ruimte. 

Met onze handige samen stel tool kies je zelf voor montage in of op de dag. 

Lamellen monteren

Elke montage is uniek. Wil je het zelf doen? Dat kan. Maak gebruik van onze montagehandleiding. 

Wil je liever montage door ons. Geen probleem. Geef bij je bestelling aan voor “montage op locatie” en wij plannen in overleg een afspraak met je in.

Vraag gratis kleurstalen aan

Kleuren zijn een essentieel onderdeel van elk interieur. Hier kunt u inspiratie opdoen. Ons aanbod is groot. Onze gratis kleurstalen kunnen u helpen bij uw keuze.

Welkom op onze website!

Wij bieden nu tijdelijk 5% korting bij besteding vanaf €300 op al onze zonwering. Mis het niet!

Nu 10% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen