Rolgordijnen Den Bosch

Op zoek naar rolgordijnen op maat in ? Dan bent u bij Suntex op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van hoogwaardige kwaliteit gordijnen voor een zeer scherpe prijs. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld linnen gordijnen, zonwerende gordijnen of verduisterende gordijnen op maat laten maken.

Rolgordijn Online bestellen | Suntex Zonwering

Welke Gordijnen wilt u bestellen?

Gratis bij u thuisbezorgd

5 jaar garantie

Volledig op maat gemaakt

6 dagen geopend

Rolgordijnen op maat in Den Bosch

Gordijnen zijn echte sfeermakers in uw huis in . Elke ruimte van het huis vraagt om de perfecte raamdecoratie. Daarom bestelt u bij Suntex zeer eenvoudig op maat gemaakte gordijnen voor de slaapkamer, gordijnen voor de kinderkamer, keuken gordijnen of babykamer gordijnen.

Rolgordijnen bestellen in Den Bosch

Wilt u eenvoudig online gordijnen online bestellen in ? Dat kan via onze handige tool. Zo vult u in wat de gewenste afmeting is, welke bedieningswijze u wilt, welk type kleur, de type banen, welk kleur boven vak en de overige opties.

Rolgordijnen kopen in Den Bosch

Bij Suntex bieden we enkel raamdecoratie van hoge kwaliteit, maar wel tegen een zeer scherpe prijs. Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar rolgordijnen, vouwgordijnen, cassette rolgordijnen of DuoRollo? Suntex staat voor u klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit gordijnen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn altijd zeer populair. Logisch, want het is een zeer betaalbare en sfeervolle manier van raamdecoratie. De rolgordijnen worden, door de verduisterende mogelijkheden, vaak gebruik op slaapkamers.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen passen in elke woonstijl en geven iedere ruimte een luxe en warme uitstraling. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige interieurstoffen die zeer scherp geprijsd zijn.

Cassetterolgordijnen

Cassetterolgordijnen zorgen ervoor dat u een ruimte volledig kunt verduisteren. Bij Suntex heeft u een ruime keuze aan verduisterende stoffen.

DuoRollo

DuoRollo is een mooi vormgegeven rolgordijn dat ook de optie bied om te spelen met lichtinval. Sinds de introductie van dit moderne rolgordijn blijft de vraag naar de DuoRollo stijgen.

Op zoek naar een ander type zonwering?

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 15% korting op ons gehele assortiment bij bestellingen vanaf €200,- !

Nu 15% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen