Raambekleding Nieuwbouw woning - Wickevoort

Het aankopen van een nieuwbouwhuis in Wickevoort is spannend. Er komt veel bij kijken, onder andere raambekleding kopen is een belangrijk onderdeel om sfeer in je nieuwe woning te creëren. 

Als het eind in zicht is en de oplevering van je nieuwe huis krijgt vorm, dan is het vaak handig om op de kijkdagen tijd te besteden in het opmeten van zonwering en raambekleding. Hoe eerder je de maten van je raam en kozijnen hebt,  hoe beter wij bij Suntex je kunnen helpen.

Ons brede assortiment raambekleding is in elke formaat op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan houten jaloezieën, rolgordijnen in de kinderkamer en plissé gordijnen in de keuken.

Steeds vaker zien wij bij nieuwbouwwoningen oververhitting. Met de juiste raambekleding en toepassing van zonwering is het mogelijk om veel verkoeling te realiseren.

Raambekleding kopen nieuwbouw Wickevoort
Online Raambekleding kopen

Nieuwbouwwoning vs. Isoloatie

In tegenstelling tot oudere woningen uit de jaren ’70, zijn de nieuwbouw woningen van tegenwoordig perfect geïsoleerd. Met raambekleding voorkom je oververhitting in je nieuwbouwhuis. Naast dit belangrijke aspect, bespaart goede raambekleding ook energie. Tot zover de milieu voordelen van zonwering, want het gaat natuurlijk om privacy in je woning. Raambekleding is de manier om jezelf comfortabel in je huis te bewegen. Suntex Raambekleding is de leverancier van maatwerk uit eigen fabriek. Bijna alle raambekleding die wij leveren wordt gemaakt in door onze eigen Pieter.

Onze interieuradviseurs, staan 5 dagen in de week klaar om te adviseren in de keuze van zonwering.

Persoonlijk contact
De hoogste kwaliteit, op maat gemaakt

Raambekleding advies en verkoop voor je nieuwbouwwoning

Bij Suntex, helpen wij graag in de keuze als het gaat om houten jaloezieën, rolgordijnen of vochtbestendige raambekleding in de badkamer. Met ons ruime assortiment en oneindige kleurkeuzes, is er altijd een passende zonwering voor jullie aanwezig.

Bekijk ons gehele assortiment aan raambekleding of kom langs in onze showroom.

  • Alle
  • Aluminium jaloezieën
  • Aluminium jaloezieën 25 mm
  • Plissé
  • Plissé top down
  • Plissé top down - plissé
  • Rolgordijnen
  • Top down bottom up 25 mm
  • Verduisterende rolgordijnen

Raambekleding kopen op maat

Naast oververhitting is het ook belangrijk om goed na te gaan waar je huis staat ten opzichte van de opkomende en ondergaande zon. Let erop, dat je je meubels zo rangschikt dat een stoffen bank niet voor een raam staat waar de zon het merendeel van de dag opstaat.

In Landgoed Wickevoort ervaar je een grenzeloos gevoel van landschap en ontspanning. Het is een gastvrije omgeving die je verleidt om gezamenlijk dingen te gaan doen, zonder hierbij het gevoel te hebben dat je het moet. Je ervaart het leven; de gezelligheid, het avontuur, maar ook de ruimte en de stilte. Niets hoeft, veel kan. Zo zien we Wickevoort. Landgoed Wickevoort wordt een nieuwe plek die bewoners verbindt met de natuur en met elkaar.

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 15% korting op ons gehele assortiment bij bestellingen vanaf €200,- !

Nu 15% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen