Plissé Hordeur

Totaalprijs 0,00

Hor deur

Bent u op zoek naar een plissé hordeur? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. Suntex levert een hor voor deur op maat. Ventilatie speelt in huis een belangrijke rol. Dit willen we graag zonder dat er insecten naar binnen komen. Onze plissé hordeur is hiervoor uitermate geschikt. Deze wordt op maat gemaakt van alleen de allerbeste materialen.

Rolhor in cassette

Suntex is de Horren specialist die hoge kwaliteit Horren op maat biedt tegen een zeer scherpe prijs. De Horren van Suntex zorgen er gegarandeerd voor dat uw huis vrij blijft van insecten, maar ook van ander soort vuil dat uw huis zou kunnen betreden. Zo blijft uw interieur mooi schoon, maar geniet u wel van de frisse lucht van buiten.

Bij Suntex staat kwaliteit hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk dat een product duurzaam is. We bieden een breed assortiment horren aan, die u naar eigen wens door ons kan laten aanpassen. Zo bieden we een hor voor openslaande deuren of een hor voor een dubbele deur. Plissé horren zijn uitermate makkelijk in gebruik.

Horren kopen

Bent u op zoek naar een maatwerk deur hor van hoge kwaliteit, voor een lage prijs? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. U kunt eenvoudig online de stappen doorlopen en de Horren online bestellen. Ook kunt u bij ons op locatie komen in Haarlem. We voorzien u graag van een passend advies. Bent u op zoek naar een Cassette Hor, bekijk dan ook onze ander productpagina.

1. Afmetingen
Vul hier de gewenste maakmaten in:
 
2. Kleur
3. Opties
Categorie:
  • Hollandse Ambacht
  • Volledig op maat gemaakt
  • 30 jaar ervaring in zonwering
  • Al ruim 30.000 klanten gingen u voor
  • Altijd 2 jaar garantie
  • Tot wel 45% goedkoper dan in de winkel

3%

bij € 750+

5%

bij € 1.500+

7%

bij € 3.000+

10%

bij € 7.500+

Onze video's

Maak kennis met Suntex!