Plissé F3 top down bottom up/koordbediening

Totaalprijs 0,00

Een prachtige sfeermaker voor in huis. Multifunctioneel in gebruik.
U kunt met het type plisségordijn F3 ook  2 stoffen combineren, het zogenaamde “dag en -nacht systeem”; transparantie voor overdag en verduisteren voor de avond.

Een plisségordijn F3 top down bottom up bediend u met 2 trekkoorden. Wilt u het plisségordijn top down bottom up liever met handgrepen bedienen kijkt u dan bij het Plissé VS2 type. Of bekijk de Plissé F1, wanneer u enkel top down zoekt.

U heeft bij ons een ruime keuze aan stoffen. Zit uw kleur er als nog niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op. In onze showroom in de Haarlemmermeer beschikken we over een nog groter aanbod.

Wij hebben ook een ruime keuze aan duette/doupli stoffen. Bij een douplistof creeërt de honinggraatstructuur ruimte voor stilstaande lucht. Dit is een uitstekende isolator en houdt de warmte buiten. Een douplistof bestaat uit twee geplisseerde stoffen tegen elkaar aan. Bij een gemetalliseerde stof zorgt de coating ervoor dat de warmte zoveel mogelijk wordt geweerd en blijft het koel in de ruimte.

Wij adviseren u altijd vooraf vrijblijvend kleurstalen te bestellen, de kleuren kunnen in werkelijkheid iets anders overkomen dan op uw beeldscherm.

1. Afmetingen
Hulp nodig? Bekijk onze meetinstructies
2. Type
Met de bediening worden de twee profielen bediend waartussen de plissestof(fen) bevestigd is/zijn. Hiermee kan de stof op iedere positie voor het raam worden gebracht. Maak hieronder uw keuze voor 1 stof of 2 stoffen”(“dag-nacht systeem”).
3. Kleuren
3.2 Kies de gewenste kleur van het profiel:
3. Opties
Categorieën