Plissé F1 – top down

Totaalprijs 0,00

Wanneer u op zoek bent naar plisségordijnen dan zijn er nogal wat mogelijkheden.
Hier vindt u het Top Down type, bij ons F1 genoemd. Hier kan men door middel van een koord enkel de bovenkant laten zakken net als bij een rolgordijn.

Bent u op zoek naar het Top Down Bottom up type, kijkt u dan hier:  Plissé VS2  (met handgreepbediening) of type Plissé F3 (met koordbediening).

U heeft bij ons een ruime keuze aan stoffen. Zit uw kleur er als nog niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op. In onze showroom in de Haarlemmermeer beschikken we over een nog groter aanbod.

Wij hebben ook een ruime keuze aan duette/doupli stoffen. Bij een douplistof creeërt de honinggraatstructuur ruimte voor stilstaande lucht. Dit is een uitstekende isolator en houdt de warmte buiten. Een douplistof bestaat uit twee geplisseerde stoffen tegen elkaar aan. Bij een gemetalliseerde stof zorgt de coating ervoor dat de warmte zoveel mogelijk wordt geweerd en blijft het koel in de ruimte.

Wij adviseren u altijd vooraf vrijblijvend kleurstalen te bestellen, de kleuren kunnen in werkelijkheid iets anders overkomen dan op uw beeldscherm.

 

1. Afmetingen
Hulp nodig? Bekijk onze meetinstructies
2. Bedieningszijde
3. Kleuren
3.1 Kies de gewenste kleur van het profiel:
4. Opties
Categorieën