Online raambekleding kopen - Nassaupark

Het wachten kan niet lang genoeg wachten. Vandaar dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met het zoeken naar raambekleding. Je wilt tenslotte straks een luxe uitstraling creëren als iedereen je nieuwbouwwoning in het Nassaupark komt bezichtigen.

Bij de oplevering en eventueel zelfbouw van een nieuw huis is raambekleding op maat een belangrijk aspect . Bij Suntex helpen wij je met interieuradvies op het gebeid van raambekleding en zonwering. Of je op zoek bent naar houten Jaloezieën, rolgordijnen in de slaapkamers of top down plissé met handgreepbedieining. lamellen op maat of plissé rolgordijnen.

Bij de aanschaf van online raambekleding in nieuwe woningen is steeds vaker oververhitting een voorkomend probleem. Ons advies is om samen naar de toepassingen van zonwering en raambekleding te kijken die ook verkoeling opleveren.  

Isolatie van Nieuwbouwwoningen

Tegenwoordig, zijn nieuwbouw woningen zo perfect geïsoleerd. Met zonwering voorkom je oververhitting in je nieuwbouwhuis. Naast dit belangrijke aspect, bespaart goede raambekleding ook energie. Tot zover de milieu voordelen van zonwering, want het gaat natuurlijk om privacy in je woning. Raambekleding is de manier om jezelf comfortabel in je huis te bewegen. Voor maatwerk raambekleding, ben je bij Suntex Zonwering aan het juiste adres. Onze interieuradviseurs, staan 5 dagen in de week klaar om te adviseren in de keuze van zonwering.

Online Raambekleding kopen - Nassaupark
Online aankopen van raambekleding

Interieuradvies voor Raambekleding

Bij Suntex, helpen wij graag in de keuze als het gaat om houten jaloezieën, rolgordijnen of vochtbestendige raambekleding in de badkamer. Met ons ruime assortiment en oneindige kleurkeuzes, is er altijd een passende zonwering voor jullie aanwezig.

Onze showroom is gevestigd in Cruquius. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor uw online raambekleding of een vergelijking opvragen. Liever online raambekleding uitzoeken, dat kan met onze handige meetinstructies. 

 • Alle
 • Aluminium jaloezieën
 • Aluminium jaloezieën 50 mm
 • Bamboe jaloezieën
 • Jaloezieën
 • Plissé
 • Plissé top down
 • Plissé top down - plissé
 • Top down bottom up / koordbediening
 • Top down bottom up / koordbediening - plissé
 • Top down bottom up 25 mm

Kopen van online Raambekleding bij Suntex

Wilt u professionele en betaalbare raambekleding voor uw nieuwbouwwoning? Wij bieden persoonlijk en hoogwaardige kwaliteit raambekleding op maat. Een betaalbare prijs en Hollandse Ambacht.  Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig berekenen wat de prijs van uw nieuwe raambekleding wordt. 

Nassaupark is een gevarieerde nieuwbouwwijk op de locatie van het voormalige honkbalveld van de Hoofddorp Pioniers. De wijk ligt vlakbij de Toolenburgerplas en andere recreatiegebieden. Met veel ruimte om te wonen, te spelen, te ontspannen. Nassaupark is namelijk ruim opgezet, omringd door water en groene plantsoenen.

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 15% korting op ons gehele assortiment bij bestellingen vanaf €200,- !

Nu 15% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen