Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Zoek

Online Raambekleding kopen: 4 handige tips

Online Raambekleding

Tegenwoordig is het mogelijk om alles online te regelen. Zo ook het aanschaffen van online raambekleding. In dit artikel, geeft Suntex een aantal tips voor het online aanschaffen van raambekleding. 

Online bestellen vouwgordijnen | Suntex Zonwering

Tip 1: Je eigen wensen

Het kiezen van de juiste raambekleding is geen gemakkelijke opgave. Tegenwoordig is de keuze enorm en met dat oogpunt is het van belang om vooraf een duidelijk wensenpakket op te stellen.

In zo’n wensenlijstje kun je volgende onderwerpen verwerken;

Helaas zijn niet alle raambekleding geschikt voor elke afmeting. 

Suntex heeft een eigen fabriek waar bijvoorbeeld houten jaloezieën tot wel 2.6 meter breed op maat kan worden gemaakt.

Bij de keuze van je raambekelding is het handit om van te voren het lichtplan van de ruimte onder de loep te nemen. Is de ruimte van zichtzelf al donker of juist erg veel licht van buiten waardoor verduisterende rolgordijnen een betere keuze is.

Ben je van nature iemand die graag het interieur vaak verandert of niet? Ben je het eerste, kies dan voor eenvoudige montage voor je raambekleding door middel van klemmontage. 

Het klinkt gek om te benoemen maar raambekleding kan ook isolerend werken. Onze speciale isolerende plissé gordijnen zijn voorzien van een speciale voering. Hierdoor zit jij in de winter met minder tocht en bespaar je ook nog geld op de energierekening

Dit lijstje hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je alleen de mogelijke raambekleding in een wensenlijstje giet. 

Zet op dit lijstje bijvoorbeeld ook welke raambekleding je absoluut niet ziet zitten. 

Kleuren zijn een essentieel onderdeel van elk interieur. Er zijn honderden kleuren beschikbaar en daarom kun je bij Suntex GRATIS kleurstalen aanvragen om je keuze eenvoudiger te maken.

Bij Suntex onderscheiden wij ons in een stukje persoonlijke aandacht en passie.

Tip 2: Meten is weten

Een oeroud gezegde welke bij raambekleding een belangrijke voorbereidende fase is. 

Om deze fase te vereenvoudigen heeft Suntex voor elk product een handige meetinstructie ontwikkeld. In vaak 1 of 2 pagina’s leggen wij uit waar je op moet letten en hoe je juist de maten opmeet. 

Tip 3: Kleurenkiezen raambekleding

Duizend en één kleuren. Gekscherend benoemen wij dit aantal als klanten aan ons vragen “in welke kleuren zijn deze jaloezieën beschikbaar”

Uiteraard bent u in onze showroom van harte welkom om alle kleuren te bezichtigen. Voor iedereen die vooral van te voren de mogelijkheden thuis wilt ervaren, hebben wij speciaal de gratis kleurstalen optie 

Waarom thuis ook de keuren bekijken? 

Onze showroom is zo ingericht dat de natuurlijke kleur uitkomt. Thuis is onder andere de lichtinval, ruimte en lichtplan naar u persoonlijkheid aangepast. Hierdoor kunnen kleuren anders ogen dan bij ons in de showroom. Met onze handige kleurstalen kunt u zowel op zonnige als op regenachtige dagen de kleuren vergelijken op basis van uw inrichting. 

Online DuoRollo bestellen | Suntex Zonwering

Tip 4: Zon en de stofkeuze

De zon, wij Nederlanders houden ervan. Toch raden wij je aan bij de aanschaf van raambekleding de stand van de zon in de gaten te houden. 

Raambekleding kiezen, betekent vooruit denken. Je wilt niet dat je een veel te warm klimaat in je huiskamer creëert. 

Liggen je openslaande deuren op het zuiden, dan adviseren wij warmtewerende gordijnen;

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 10% korting op ons online assortiment bij bestellingen vanaf € 200!

Nu 10% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen