Nieuwbouw woning Raambekleding kopen - Hyde Park

Begin 2022 start de verkoop van het prestige project Hyde Park. Er komen maar liefst 310 appartementen beschikbaar. Het lijkt nog heel vroeg, maar nadenken over raamdecoratie en raambekleding kan niet vroeg genoeg beginnen.

Tijdens de bouw komt er veel op je af en bij de oplevering van je nieuwe huis is zonwering en raambekleding op maat zeker niet een onderwerp waar je op dat moment aan denkt.

Met dat oogpunt heeft  Suntex een unieke voucheractie in het leven geroepen. Met een uitgebreid assortiment raambekleding, bestaande uit Jaloezieën van hout, bamboe of aluminium, lamellen op maat of plissé rolgordijnen.

Isolatie van Nieuwbouwwoningen

Tegenwoordig, zijn nieuwbouw woningen zo perfect geïsoleerd. Met zonwering voorkom je oververhitting in je nieuwbouwhuis. Naast dit belangrijke aspect, bespaart goede raambekleding ook energie. Tot zover de milieu voordelen van zonwering, want het gaat natuurlijk om privacy in je woning. Raambekleding is de manier om jezelf comfortabel in je huis te bewegen. Voor maatwerk raambekleding, ben je bij Suntex Zonwering aan het juiste adres. Onze interieuradviseurs, staan 5 dagen in de week klaar om te adviseren in de keuze van zonwering.

Raambekleding kopen nieuwbouwwoning Hyde Park
Ruim assortiment aan raambekleding

Raamdecoratie nieuwbouwwoning

Bij Suntex staan Cindy en Pieter elke dag klaar als het gaat om raamdecoratie advies. Met een breed assortiment aan houten jaloezieën, rolgordijnen of vochtbestendige raambekleding in de badkamer is de keuze oneindig.  

Samen kijken we naar de mogelijkheden en de bijbehorende investering.  Bekijk ons gehele assortiment aan raambekleding of kom langs in onze showroom.

 • Alle
 • Aluminium jaloezieën
 • Duo rolgordijnen
 • Houten jaloezieën
 • Jaloezieën
 • PVC lamellen
 • Plissé
 • Top down bottom up / koordbediening
 • Top down bottom up / koordbediening - plissé
 • Top down bottom up 25 mm
 • Verticale lamellen

Nieuwbouw woning en Raambekleding

Zit je straks lekker (hoog) in je appartement, dan wil je natuurlijk ook af en toe de zon uit je woning houden. Dankzij ons unieke interieuradvies krijg je een duidelijk inzicht welke raambekleding voor jouw appartement het meest geschikt is. 

Hyde Park staat voor internationale architectuur. Architect Winy Maas van het gerenommeerde architectenbureau MVRDV tekende het sprankelende masterplan van Hyde Park. Diverse internationale toparchitecten ontwerpen in Hyde Park de appartementencomplexen

De wijk telt twee parken: Kensington Garden (een van de maar liefst acht koninklijke parken in de stad) en het Holland Park. In dat park scharrelen pauwen rond, er staat een oranjerie (wintertuin) waar een deel van de planten overwintert, en u vindt er tennisbanen én een cricketveld. Kortom, veel Britser kunt u het niet krijgen.

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 15% korting op ons gehele assortiment bij bestellingen vanaf €200,- !

Nu 15% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen