• 6 dagen geopend
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie
  • Volledig op maat gemaakt

Jaloezieën Zandvoort

Jaloezieën Zandvoort

Jaloezieën in Zandvoort op maat gemaakt.

Bij Suntex Zonwering maken we voor u de aluminium jaloezieën 16/25 en 50mm volledig op maat. Alle andere producten worden ook volledig op maat geproduceerd. Wij kunnen de afmetingen en bediening van uw jaloezieën, gordijnen of andere zonwering dus volledig aan uw wensen aanpassen. Uw zonwering past zo altijd binnen uw interieur.

Voordelige zonwering op maat voor u gemaakt. Bestel eenvoudig online en wij brengen het gratis bij u thuis in Zandvoort.

100% maatwerk

Snelle levertijden

Direct van de fabriek

Gratis verzending

Online aanbod zonwering in Zandvoort.

Voordelige zonwering op maat voor u gemaakt. Bestel eenvoudig online en wij brengen het gratis bij u thuis in Haarlem.

Goedkope jaloezieën Zandvoort.

Zeer betaalbare jaloezieën op maat gemaakt beschikbaar in meer dan 45 kleuren. Onze beschikbare lamelbreedtes zijn in 16mm, 25mm, 50mm, 65mm en 70mm verkrijgbaar. In vrijwel iedere gewenste breedte voor uw kozijn.

Jaloezieën brengen sfeer in uw huis in Zandvoort.

Door de verschillende standen heeft u altijd de juiste lichtinval in uw slaap- of woonkamer. Geen enkel product biedt de licht-regulerende functie zoals jaloezieën bieden, dit maakt het product uitermate geschikt als zonwering. Wij leveren hoge kwaliteit houten en aluminium jaloezieën bij u thuis. En gratis verzendkosten!.

Warmte door houten jaloezieën

Onze houten jaloezieën zijn leverbaar in meerdere natuurlijke tinten, kleuren en materialen. Hout geeft een warme uitstraling aan je interieur, houten jaloezieën zijn dus een goede oplossing wanneer u raamdecoratie en zonwering wilt combineren. Indien gewenst kunnen wij de zonwering leveren met een speciale ladderband voor een retro look. Alle houten jaloezieën van Suntex worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig online te configureren en te bestellen.

Moderne sfeer met aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn te combineren met zowel een modern als klassiek interieur.. De aluminium jaloezieën van Suntex zijn online te bestellen in 16 mm25 mm50 mm en 70 mm. Krijgt u bij het invullen van de afmeting geen prijs te zien, neemt u dan contact met ons op.

Jaloeziewinkel Zandvoort.

Woont u in Zandvoort? Dan kunt u uiteraard er voor kiezen om uw jaloezieën online te bestellen in onze webshop. Wij bezorgen de jaloezieën gratis bij u thuis. U kunt ook langskomen in onze showroom in Cruquius voor een persoonlijk advies.