Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Jaloezieën Haarlemmerliede

Op zoek naar Jaloezieën in . Jaloezieën zijn echte sfeermakers in huis. Door de verschillende standen heeft u altijd de juiste lichtinval in uw slaap- of woonkamer. Geen enkel product biedt de lichtregulerende functie die jaloezieën bieden, dit maakt het product uitermate geschikt als zonwering. Bij Suntex kunnen wij houten en aluminium jaloezieën voordelig leveren in .

Suntex op maat gemaakte houten jaloezie uit eigen fabriek

Welke jaloezieën wilt u bestellen in Haarlemmerliede?

Gratis bij u thuisbezorgd

2 jaar garantie

Volledig op maat gemaakt

6 dagen geopend

Jaloezieën in Haarlemmerliede op maat gemaakt​

Scherp geprijsde jaloezieën op maat gemaakt en geleverd in . In meer dan 50 kleuren te bestellen. Lamelbreedtes 16mm, 25mm, 50mm, 65mm en 70mm verkrijgbaar. In vrijwel iedere gewenste breedte voor uw kozijn.

Warmte door houten jaloezieën

De houten jaloezieën van Suntex zijn leverbaar in verschillende natuurlijke tinten, kleuren en materialen. Hout geeft een warme uitstraling aan je interieur in , houten jaloezieën zijn dus een goede oplossing wanneer u raamdecoratie en zonwering wilt combineren. Indien gewenst kunnen wij de zonwering leveren met een speciale ladderband voor een retro look. Alle houten jaloezieën van Suntex worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig online te bestellen.

Moderne sfeer met aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn te combineren met zowel een modern als klassiek interieur.. De aluminium jaloezieën van Suntex zijn online te bestellen in 16 mm25 mm50 mm en 70 mm. Krijgt u bij het invullen van de afmeting geen prijs te zien, neemt u dan contact met ons op.

Online aanbod zonwering in Haarlemmerliede

Over Suntex

Bij Suntex koopt u eenvoudig uw zonwering online. U geeft uw wensen door via onze tool en betaalt veilig via iDEAL, bankoverschrijving of contant (bij bezorging).

 

iDEAL betalingsmogelijkheden
Mastercard
VISA
Webshop keurmerk
Openingstijden:Cruquius
Maandag t/m donderdag08:30 – 17:00
Vrijdag08:30 – 15:00
Zaterdag11:00 – 15:00
Zonwering op maat online bestellen

Zeer betaalbare jaloezieën op maat gemaakt beschikbaar in meer dan 45 kleuren en bij jou thuis bezorgd in . Onze beschikbare lamelbreedtes zijn in 16mm, 25mm, 50mm, 65mm en 70mm verkrijgbaar. In vrijwel iedere gewenste breedte voor uw kozijn.

Door de verschillende standen heeft u altijd de juiste lichtinval in uw slaap- of woonkamer. Geen enkel product biedt de licht-regulerende functie zoals jaloezieën bieden, dit maakt het product uitermate geschikt als zonwering. Wij leveren hoge kwaliteit houten en aluminium jaloezieën bij u thuis. En gratis verzendkosten!
Door de verschillende standen heeft u altijd de juiste lichtinval in uw slaap- of woonkamer. Geen enkel product biedt de licht-regulerende functie zoals jaloezieën bieden, dit maakt het product uitermate geschikt als zonwering. Wij leveren hoge kwaliteit houten en aluminium jaloezieën bij u thuis. En gratis verzendkosten!

Aluminium jaloezieën zijn te combineren met zowel een modern als klassiek interieur.. De aluminium jaloezieën van Suntex zijn online te bestellen in 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm. Krijgt u bij het invullen van de afmeting geen prijs te zien, neemt u dan contact met ons op.

Woont u in ? Dan kunt u uiteraard er voor kiezen om uw jaloezieën online te bestellen in onze webshop. Wij bezorgen de jaloezieën gratis bij u thuis. U kunt ook langskomen in onze showroom in Cruquius voor een persoonlijk advies.

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 15% korting op ons online assortiment bij bestellingen vanaf €200,- !

Nu 15% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen