Jaloezieën Cruquius

Op zoek naar Jaloezieen in Cruquius. Jaloezieën zijn echte sfeermakers in huis. Door de verschillende standen heeft u altijd de juiste lichtinval in uw slaap- of woonkamer. Geen enkel product biedt de lichtregulerende functie die jaloezieën bieden, dit maakt het product uitermate geschikt als zonwering. Bij Suntex kunnen wij houten en aluminium jaloezieën voordelig leveren in Cruquius.

Gratis bij u thuisbezorgd

2 jaar garantie

Volledig op maat gemaakt

6 dagen geopend

Jaloezieën in Cruquius op maat gemaakt​

Scherp geprijsde jaloezieën op maat gemaakt en geleverd in Cruquius. In meer dan 50 kleuren te bestellen. Lamelbreedtes 16mm, 25mm, 50mm, 65mm en 70mm verkrijgbaar. In vrijwel iedere gewenste breedte voor uw kozijn.

Warmte door houten jaloezieën

De houten jaloezieën van Suntex zijn leverbaar in verschillende natuurlijke tinten, kleuren en materialen. Hout geeft een warme uitstraling aan je interieur in Cruquius, houten jaloezieën zijn dus een goede oplossing wanneer u raamdecoratie en zonwering wilt combineren. Indien gewenst kunnen wij de zonwering leveren met een speciale ladderband voor een retro look. Alle houten jaloezieën van Suntex worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig online te bestellen.

Moderne sfeer met aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn te combineren met zowel een modern als klassiek interieur.. De aluminium jaloezieën van Suntex zijn online te bestellen in 16 mm25 mm50 mm en 70 mm. Krijgt u bij het invullen van de afmeting geen prijs te zien, neemt u dan contact met ons op.

Online aanbod zonwering in Cruquius

Over Suntex

Bij Suntex koopt u eenvoudig uw zonwering online. U geeft uw wensen door via onze tool en betaalt veilig via iDEAL, bankoverschrijving of contant (bij bezorging).

 

iDEAL
Mastercard
VISA
Webshop keurmerk
Openingstijden:Cruquius
Maandag t/m donderdag08:30 – 17:00
Vrijdag08:30 – 15:00
Zaterdag11:00 – 15:00
op-maat-gemaakt

Zeer betaalbare jaloezieën op maat gemaakt beschikbaar in meer dan 45 kleuren en bij jou thuis bezorgd in Cruquius. Onze beschikbare lamelbreedtes zijn in 16mm, 25mm, 50mm, 65mm en 70mm verkrijgbaar. In vrijwel iedere gewenste breedte voor uw kozijn.

Door de verschillende standen heeft u altijd de juiste lichtinval in uw slaap- of woonkamer. Geen enkel product biedt de licht-regulerende functie zoals jaloezieën bieden, dit maakt het product uitermate geschikt als zonwering. Wij leveren hoge kwaliteit houten en aluminium jaloezieën bij u thuis. En gratis verzendkosten!
Door de verschillende standen heeft u altijd de juiste lichtinval in uw slaap- of woonkamer. Geen enkel product biedt de licht-regulerende functie zoals jaloezieën bieden, dit maakt het product uitermate geschikt als zonwering. Wij leveren hoge kwaliteit houten en aluminium jaloezieën bij u thuis. En gratis verzendkosten!

Aluminium jaloezieën zijn te combineren met zowel een modern als klassiek interieur.. De aluminium jaloezieën van Suntex zijn online te bestellen in 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm. Krijgt u bij het invullen van de afmeting geen prijs te zien, neemt u dan contact met ons op.

Woont u in Cruquius? Dan kunt u uiteraard er voor kiezen om uw jaloezieën online te bestellen in onze webshop. Wij bezorgen de jaloezieën gratis bij u thuis. U kunt ook langskomen in onze showroom in Cruquius voor een persoonlijk advies.