Horren op maat

Suntex is de Horren specialist die hoge kwaliteit Horren op maat biedt tegen een zeer scherpe prijs. De Horren van Suntex zorgen er gegarendeerd voor dat uw huis vrij blijft van insecten, maar ook van ander soort vuil dat uw huis zou kunnen betreden. Zo blijft uw interieur mooi schoon, maar geniet u wel van de frisse lucht van buiten.

Bij Suntex staat kwaliteit hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk dat een product duurzaam is. We bieden een breed assortiment horren aan, die u naar eigen wens door ons kan laten aanpassen.

Horren voor ramen, dakramen of deuren

Suntex biedt Horren voor ramen, Horren voor dakramen en Horren voor deuren aan op maat. Bij het kiezen van en Hor, is het van belang dat deze goed wordt opgemeten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er absoluut geen vuil naar binnen komt, maar dat u wel geniet van de voordelen van ventilatie.

Horren kopen

Bent u op zoek naar een maatwerk Horren van hoge kwaliteit, voor een lage prijs? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. U kunt eenvoudig online de stappen doorlopen en de Horren online bestellen. Ook kunt u bij ons op locatie komen in Haarlem. We voorzien u graag van een passend advies.

Bij Suntex bieden we verschillende producten, zoals een Cassettehor. De rolhor type Argus, waarvan het onderscheid te vinden is in de vorm van de kast, is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening, ook nog eens razendsnel te leveren is. Of de Plissé Hordeur, die uitermate geschikt is om ongedierte en vuil buiten de deur te houden.

Alle 2 resultaten

Cassettehor

Horren op maat

Bent u op zoek naar een cassette hordeur, rolhor in cassette of een raamhor in cassette? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. Suntex levert de rolhor type Argus, waarvan het onderscheid te vinden is in de vorm van de kast. Dit is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening, ook nog eens razendsnel te leveren is.

Rolhor in cassette

Suntex is de Horren specialist die hoge kwaliteit Horren op maat biedt tegen een zeer scherpe prijs. De Horren van Suntex zorgen er gegarandeerd voor dat uw huis vrij blijft van insecten, maar ook van ander soort vuil dat uw huis zou kunnen betreden. Zo blijft uw interieur mooi schoon, maar geniet u wel van de frisse lucht van buiten.

Bij Suntex staat kwaliteit hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk dat een product duurzaam is. We bieden een breed assortiment horren aan, die u naar eigen wens door ons kan laten aanpassen. We bieden de volgende afmetingen aan in Cassette horren:

Breedte 40 t/m 140cm

Hoogte 30 t/m 240cm

Horren kopen

Bent u op zoek naar maatwerk horren van hoge kwaliteit, voor een lage prijs? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. U kunt eenvoudig online de stappen doorlopen en de Horren online bestellen. Ook kunt u bij ons op locatie komen in Haarlem. We voorzien u graag van een passend advies. Bent u op zoek naar een plissé Hordeur, bekijk dan ook onze ander productpagina.

 

 

Plissé Hordeur

Hor deur

Bent u op zoek naar een plissé hordeur? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. Suntex levert een hor voor deur op maat. Ventilatie speelt in huis een belangrijke rol. Dit willen we graag zonder dat er insecten naar binnen komen. Onze plissé hordeur is hiervoor uitermate geschikt. Deze wordt op maat gemaakt van alleen de allerbeste materialen.

Rolhor in cassette

Suntex is de Horren specialist die hoge kwaliteit Horren op maat biedt tegen een zeer scherpe prijs. De Horren van Suntex zorgen er gegarandeerd voor dat uw huis vrij blijft van insecten, maar ook van ander soort vuil dat uw huis zou kunnen betreden. Zo blijft uw interieur mooi schoon, maar geniet u wel van de frisse lucht van buiten.

Bij Suntex staat kwaliteit hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk dat een product duurzaam is. We bieden een breed assortiment horren aan, die u naar eigen wens door ons kan laten aanpassen. Zo bieden we een hor voor openslaande deuren of een hor voor een dubbele deur. Plissé horren zijn uitermate makkelijk in gebruik.

Horren kopen

Bent u op zoek naar een maatwerk deur hor van hoge kwaliteit, voor een lage prijs? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. U kunt eenvoudig online de stappen doorlopen en de Horren online bestellen. Ook kunt u bij ons op locatie komen in Haarlem. We voorzien u graag van een passend advies. Bent u op zoek naar een Cassette Hor, bekijk dan ook onze ander productpagina.