Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Horren Zoetermeer

Suntex is de Horren specialist in die hoge kwaliteit Horren op maat biedt tegen een zeer scherpe prijs. De Horren van Suntex zorgen er gegarendeerd voor dat uw huis vrij blijft van insecten, maar ook van ander soort vuil dat uw huis zou kunnen betreden. Zo blijft uw interieur mooi schoon, maar geniet u wel van de frisse lucht van buiten.

PlissehordeurLE-Boerderijdonker-Cam1

Welke horren wilt u in Zoetermeer bestellen?​

Gratis bij u thuisbezorgd

2 jaar garantie

Volledig op maat gemaakt

6 dagen geopend

Bij Suntex staat kwaliteit hoog in het vaandel en vinden we het belangrijk dat een product duurzaam is. We bieden een breed assortiment horren aan, die u naar eigen wens door ons kan laten aanpassen.

Horren voor ramen, dakramen of deuren

Suntex biedt Horren voor ramen, Horren voor dakramen en Horren voor deuren aan op maat, geleverd in . Bij het kiezen van en Hor, is het van belang dat deze goed wordt opgemeten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er absoluut geen vuil naar binnen komt, maar dat u wel geniet van de voordelen van ventilatie.

Horren kopen​ in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een maatwerk Horren van hoge kwaliteit in , voor een lage prijs? Dan bent u bij Suntex aan het juiste adres. U kunt eenvoudig online de stappen doorlopen en de Horren online bestellen. Ook kunt u bij ons op locatie komen in Haarlem. We voorzien u graag van een passend advies.

Bij Suntex bieden we verschillende producten, zoals een Cassettehor. De rolhor type Argus, waarvan het onderscheid te vinden is in de vorm van de kast, is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening, ook nog eens razendsnel te leveren is. Of de Plissé Hordeur, die uitermate geschikt is om ongedierte en vuil buiten de deur te houden.

Op zoek naar een ander type zonwering in Zoetermeer

Over Suntex

Bij Suntex koopt u eenvoudig uw zonwering online. U geeft uw wensen door via onze tool en betaalt veilig via iDEAL, bankoverschrijving of contant (bij bezorging).

 

iDEAL betalingsmogelijkheden
Mastercard
VISA
Webshop keurmerk
Openingstijden:Cruquius
Maandag t/m donderdag08:30 – 17:00
Vrijdag08:30 – 15:00
Zaterdag11:00 – 15:00
Zonwering op maat online bestellen
Zeer betaalbare Horren op maat gemaakt beschikbaar in meer dan 45 kleuren en in vrijwel iedere gewenste breedte voor uw kozijn.

Welkom op onze vernieuwde website!

Onze nieuwe website is online en dat willen we graag met jouw vieren! Je ontvangt daarom 15% korting op ons online assortiment bij bestellingen vanaf €200,- !

Nu 15% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen