• 6 dagen geopend
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie
  • Volledig op maat gemaakt

Garantie & Retourneren

Retourneren

Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of (een deel) van uw bestelling is beschadigd, neemt u dan direct ( op dezelfde dag van levering) contact met ons op. Wij zullen u dan adviseren wat te doen en u helpen het probleem op te lossen. Belt u naar 023-5290067 of stuurt u een email naar info@suntex.nl

Het is belangrijk eventuele beschadigingen op de afleverbon van de vervoerder te vermelden. Bekijk daarom de goederen voordat u voor ontvangst tekent. Helemaal als de verpakking beschadigd is, extra nauwkeurig de zending controleren en alle (verpakkings)beschadigingen goed op de bon die u tekent vermelden!

De maatwerkproducten die wij leveren worden specifiek op wens en volgens de specifieke eisen die u heeft geproduceerd. Deze producten kunnen wij bij terugname niet meer doorverkopen. Daarom kunnen de maatwerkproducten die bij ons worden besteld, niet teruggenomen worden.

 

Garantie

Kwaliteit is voor ons en de klanten van Suntex zeer belangrijk. Bij het vervaardigen van de producten staan bij ons, constante kwaliteit, degelijkheid, levensduur en gebruiksgemak heel hoog in het vaandel. Voor de producten geldt een garantieperiode van 2 jaar op materiaal- en/of productiefouten. De garantie geldt mits alle instructies worden opgevolgd die betrekking hebben op vakkundige montage, goed onderhoud en juist gebruik. Daarnaast moet het product bij Suntex zijn gekocht. Wanneer u een probleem heeft met één van onze producten stuurt u dan een email naar info@suntex.nl Graag met een factuur of ordernummer. Wij zullen uw klacht dan in behandeling nemen.