Aluminium jaloezieën 50 mm

Totaalprijs 0,00

Voordelige aluminium jaloezieën 50 mm, op maat gemaakt en van superieure kwaliteit.

Onze 50 mm aluminium jaloezieën bieden in een handomdraai meerdere opties zoals sfeer en doorkijk. Bent u op zoek naar privacy, rust en eenheid, dan is dit product ideaal. Met meerdere 50 mm jaloezieën in één ruimte kunt u gemakkelijk variëren om moeiteloos ruimte en eenheid in een kamer te brengen. Er is voldoende keuze in de kleuren om verschillende sferen te creëren. Bijvoorbeeld een moderne, landelijke of een klassieke sfeer.

Wij adviseren u altijd vooraf vrijblijvend kleurstalen te bestellen, de kleuren kunnen in werkelijkheid iets anders overkomen dan op uw beeldscherm.

1. Afmetingen
Hulp nodig? Bekijk onze meetinstructies
Vul hier de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60.7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 60.7 cm)
2. Bediening
Wil je de bediening aan de linkerzijde of aan de rechterzijde ?
3. Lamelbreedte
Aluminium horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 4 verschillende lamelbreedtes:
4. Kleuren
Onze 50mm aluminium jaloezie collectie bestaat uit circa 30 verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Op de bestelpagina kunt u aangeven dat u kleurstalen wilt ontvangen. Wij sturen u in dat geval zo’n 5 kleurstalen toe in de kleurenrange die u hier heeft uitgekozen.
6. Extra opties
6.1 Wil je Zijgeleiding incl. spandraden?
zijgeleiding.jpg
6.2 Wil je een Ladderband? (+30%)
6.3 Wil je Badkamerkwaliteit?
6.4 Wil je Deurclips?
Worden geadviseerd bij ramen en/of deuren waarbij de jaloezie niet vaak wordt opgetrokken. Door middel van een fixeerpen in de onderlat en fixeerbeugel is het mogelijk de onderlat met behoud van de kantelfunctie vast te zetten.
deurbeugel.jpg
6.5 Wil je luxe bedieningsknoppen?
Categorieën