Aluminium jaloezieën 16/25 mm

Totaalprijs 0,00

Met de aluminium jaloezieën van Suntex jaloeziefabriek kan de lichtinval perfect worden geregeld. De jaloezieën zijn zowel als raamdecoratie en functioneel in iedere ruimte waarin dit is gewenst te gebruiken. Wél natuurlijk licht naar binnen, zicht naar buiten en beperkte inkijk vanaf buiten. Dit kunt u helemaal naar eigen wens regelen. Dat zijn de voordelen van aluminium jaloezieën.
Op deze pagina kunt u de elegante jaloezieën met 16- en 25mm lamelbreedte bestellen. Voor hele smalle ramen vanaf 28 cm, tot hele brede ramen van 340 cm. Nog breder of smaller eventueel op aanvraag. Wij denken graag mee. Voor de duurzaamheid van de jaloezie maken we ze liever niet groter dan een oppervlakte van 5 m2.

De kwaliteit van het aluminium is zeer hoogwaardig. Omdat wij deze jaloezieën zelf produceren, kunnen we ze ook zeer voordelig aanbieden. Nergens anders krijgt u een betere prijs-/kwaliteitverhouding dan bij Suntex.

Wij adviseren u altijd vooraf vrijblijvend kleurstalen te bestellen, de kleuren kunnen in werkelijkheid iets anders overkomen dan op uw beeldscherm.

Wilt u meer productinformatie of bent u op zoek naar montage instructies? Bekijk dan de beschikbare downloads.

1. Afmetingen
Hulp nodig? Bekijk onze meetinstructies
Vul hier de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60.7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 60.7 cm)
2. Bediening
Wil je de bediening aan de linkerzijde, of aan de rechterzijde?
3. Lamelbreedte
Kies hieronder uit 16- of 25mm lamelbreedte:
4. Kleuren
Onze jaloezie collectie bestaat uit veel verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Op de bestelpagina kunt u aangeven dat u kleurstalen wilt ontvangen. Wij sturen u in dat geval zo’n 5 kleurstalen toe in de kleurenrange die u hier heeft uitgekozen.
6. Extra opties
6.1 Wil je Zijgeleiding incl. spandraden?
zijgeleiding.jpg
6.2 Wil je Badkamerkwaliteit?
6.3 Wil je Elektrische bediening?
6.4 Wil je Deurclips? Worden geadviseerd bij ramen en/of deuren waarbij de jaloezie niet vaak wordt opgetrokken. Door middel van een fixeerpen in de onderlat en fixeerbeugel is het mogelijk de onderlat met behoud van de kantelfunctie vast te zetten.
deurbeugel.jpg
Categorieën