Suntex Zonwering op maat en uit eigen fabriek

100% Hollands Ambacht!

Search

Aluminium jaloezieën in Velserbroek op maat ruime keuze scherp geprijsd gratis kleurstaal

Suntex is de partij die  kwalitatieve maar toch ook scherp geprijsde aluminium jaloezieën levert in Velserbroek?

Zoekt u naar meer privacy, rust en eenheid, dan zijn aluminium jaloezieën het product welke u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van hoogwaardige kwaliteit aluminium jaloezieën voor een zeer scherpe prijs. 

Vivianne T..
Vivianne T..
#suntex
Lees verder
Wij twijfelde over kleuren in de woonkamer in combinatie met de aluminium jaloezieen. Met deskundig advies van de Suntex medewerker kregen wij op maat advies. Ook fijn was de aardige monteur die netjes werkte! Zeer tevreden!
Erik L.
Erik L.
#suntex
Lees verder
Uitstekende kwaliteit en eenvoudig online samen te stellen. Erg fijne communicatie en snelle levertijden. We zullen zeker weer bestellen in de toekomst.
Melissa G..
Melissa G..
#suntex
Lees verder
Wij waren op zoek naar aluminium jaloezieën voor onze studeerkamer. Ons raam was een lastige maat maar met de inmeetservice van Suntex hebben wij toch heel mooi product kunnen bestellen die perfect passen in ons studeerkamerraam.
Willem P.
Willem P.
#suntex
Lees verder
Voor ons bedrijfspand waren wij op zoek naar aluminium jaloezieen in neutrale kleuren. Werden door Suntex erg goed geholpen - en binnen een paar dagen - gemonteerd. Alles verliep vlot en soepel. Veel dank!
Erik L.
Erik L.
#suntex
Lees verder
Uitstekende kwaliteit en eenvoudig online samen te stellen. Erg fijne communicatie en snelle levertijden. We zullen zeker weer bestellen in de toekomst.
Previous
Volgende

Aluminium Jaloezieën op maat Velserbroek

Aluminium Jaloezieën op maat nodig in Velserbroek? Met een uitgebreid assortiment, zijn wij altijd in staat om de juiste jaloezieën voor u te selecteren. 

Eigen Jaloezieën fabriek

Suntex produceert alle binnen- en buitenzonwering komt op Nederlandse bodem en wordt in de eigen Suntex fabriek gemonteerd. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaand maatwerk.

Alle houten jaloezieën van Suntex worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig online te bestellen.

Interieuradvies aluminium jaloezie

Ons assortiment in aluminium jaloezieën is zeer uitgebreid. Met meer dan  25+ verschillende kleuren begeef je je in de tempel der Jaloezieën.  Wij adviseren u altijd vooraf vrijblijvend kleurstalen te bestellen, de kleuren kunnen in werkelijkheid iets anders overkomen dan op uw beeldscherm. Via Suntex kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Een uitstekende service

Suntex is al ruim 30 jaar een begrip in zonwering. Wij onderscheiden ons in een stukje persoonlijke aandacht en passie. 

Dankzij onze eenvoudige meet en montage instructies ervaart u gemak met hoogwaardige kwaliteit met 4 jaar garantie.  

Online jaloezieën bestellen

U kunt verschillende aluminium jaloezieën van onze collectie op maat laten maken. Via onze website kunt u deze eenvoudig samenstellen en bestellen. Mocht u toch de jaloezieën willen voelen en ervaren, dan kunt u ervoor  kiezen om onze showroom nabij Haarlem te bezoeken. 

Wij bieden persoonlijk advies aan in de zoektocht naar de juiste aluminium jaloezieën.

Zonwering op maat online bestellen

Kiezen voor Suntex?

Aluminium jaloezieën in de woonkamer keuken slaapkamer werkkamer gang | Suntex Inspiratieplein

Over Suntex openingstijden betaalopties onderhoud garantie montage instructie

Heeft u interesse in onze houten jaloezieën dan nodigen wij u graag uit voor een showroom bezoek. Onze showroom nabij Haarlem is geopend op;

ma t/m do: 08:30 – 17:00
vrijdag: 08:30 – 15:00
zaterdag: 11:00 – 15:00

Heeft u de perfect houten jaloezieën op het oog? Bij Suntex kunt u eenvoudig via iDeal, Creditcard of bankoverschrijving betalen

Suntex staat voor een uitstekende kwaliteit, duidelijke garantiebepaling en we geven graag de beste service. 

Wij geven daarom 4 jaar garantie op onze aluminium jaloezieën, op voorwaarde dat de gebreken aan Suntex zijn toe te rekenen. En als onze producten op een normale wijze zijn gemonteerd, behandeld en gebruikt.

Indien u klachten of opmerkingen heeft over de bestelde online jaloezieën verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hulp nodig bij het opmeten? Bekijk onze meetinstructies

Aluminium jaloezieën kunt u het beste wekelijks met een plumeau of een niet statische droge stofdoek afnemen. U kunt dat ook met een stofzuiger met de kleine borstelkop doen. Doe dat wel voorzichtig om de jaloezie niet onnodig te beschadigen.

Wanneer de jaloezie echt vies is, kunt u een licht vochtige doek gebruiken. Liefst geen (chemische) schoonmaakmiddelen gebruiken. Voor jaloezieën met ladderbanden bestaat eventueel de mogelijkheid om de ladderbanden te laten vervangen wanneer hier onverhoopt een vlek op is gekomen die niet meer te verwijderen valt.

Naast Aluminium jaloezieën in Velserbroek levert Suntex ook in:

Welkom op onze website!

Wij bieden nu tijdelijk 5% korting bij besteding vanaf €300 op al onze zonwering. Mis het niet!

Nu 10% korting i.v.m. onze vernieuwde website!
1
Gratis kleurstalen