Verticale lamellen

Suntex produceert verticale lamellen of verticale jaloezieŽn in eigen fabriek. U heeft bij Suntex de keuze uit strakke aluminium lamellen, stoffen (screen) lamellen en lamellen van kunststof (PVC). Deze kunnen bediend worden met ketting- en koordbediening. Het is eveneens mogelijk om verticale lamellen tussen glas te plaatsen.

  • Meer dan 300 dessins
  • Gemakkelijk lichtinval regelen in uw woning of bedrijfspand
  • Tot wel 60% goedkoper door eigen productie

Aluminium lamellen

De klassieke verticale lamellen zijn gemaakt van aluminium. Deze verticale lamellen hebben een strakke uitstraling en komen dus het beste tot hun recht in een modern interieur. Aluminium lamellen zijn daarnaast vormvast, vochtwerend en makkelijk te reinigen. De aluminium lamellen zijn te bestellen via de webshop van Suntex op Internet Zonwering. U kunt via onze besteltool de lamellen volledig op maat laten maken. Om u een beeld te geven van de kosten hebben wij drie voorbeelden van aluminium lamellen uitgewerkt.

Verticale lamellen aluminium 50 mm
Breedte: 60cm
Hoogte: 150cm
Kleur: Wit
€ 183,78
Verticale lamellen aluminium 70 mm
Breedte: 60 cm
Hoogte: 150 cm
Kleur: Wit
€ 162,58
Verticale lamellen aluminium 89 mm
Breedte: 60 cm
Hoogte: 150 cm
Kleur: Wit
€ 141,37

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen zijn een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Ze zijn vooral populair om de vele mogelijkheden voor decoratie. De stoffen lamellen zijn namelijk leverbaar in meer dan 200 verschillende kleuren en dessins. Deze stoffen omvatten reguliere, verduisterende, warmtewerende en transparante lamellen. Bij deze laatste variant kunt u wel naar buiten kijken, maar kan men van buiten niet naar binnen kijken. De stoffen verticale lamellen zijn te bestellen in de webshop van Suntex op Internet Zonwering. Om u een beeld te geven van de kosten hebben we drie voorbeelden uitgewerkt voor de 89 mm variant. De stoffen lamellen zijn ook verkrijgbaar met een lamelbreedte van 127 mm, maar dit is alleen op aanvraag leverbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Stoffen lamellen 89mm type 1
Breedte: 60cm
Hoogte: 150cm
Stof: regulier
€ 141,37
Stoffen lamellen 89mm type 2
Breedte: 60 cm
Hoogte: 150 cm
Stof: regulier
€ 181,05
Stoffen lamellen 89mm type 3
Breedte: 60 cm
Hoogte: 150 cm
Stof: transparant
€ 154,22

Kunststof lamellen

Bij de kunststof PVC lamellen is de kleurkeuze vrijwel onbeperkt. We kunnen deze verticale lamellen leveren in meer dan 250 verschillende kleuren. De breedte van de lamel is 52, 70 of 89 millimeter. PVC lamellen zijn vochtbestendig en krimpen niet bij temperatuurschommelingen. Dit maakt deze vorm van zonwering uitermate geschikt voor de badkamer of keuken. Uiteraard zijn ze ook een stijlvolle optie voor uw woonkamer. Suntex kan bij de verticale PVC lamellen volledig maatwerk leveren. Alle verticale lamellen zijn te bestellen via onze webshop InternetZonwering.com. Om u een beeld te geven van de kosten hebben we voor elke lamelbreedte een voorbeeld uitgewerkt.

Verticale lamellen PVC 50 mm
Breedte: 60cm
Hoogte: 150cm
Kleur: Flat White
€ 157,59
Verticale lamellen PVC 70 mm
Breedte: 60 cm
Hoogte: 150 cm
Kleur: Flat White
€ 139,41
Verticale lamellen PVC 89 mm
Breedte: 60 cm
Hoogte: 150 cm
Kleur: Flat White
€ 121,22

Suntex Jaloeziefabriek

Suntex Jaloeziefabriek is sinds 1987 actief in de zonweringbranche. In eerste instantie produceerden wij alleen jaloezieŽn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het gebied van zonwering, raamdecoratie en raambekleding. Alle producten zijn te bekijken in de showroom in Cruquius, vlak onder Haarlem. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar het nummer 023 529 0067 of mailen naar info@suntex.nl.