VarioRollo

Bestel nu: Zonwering - Vario Rollo Rolgordijnen

Bij de rolgordijnen en vouwgordijnen is het raam geheel- of gedeeltelijk bedekt of geheel open. Vaak willen we echter wel nog een bepaalde lichtval naar binnen, maar geen inkijk. Totnogtoe was de horizontale jaloezie en de vertiale lamelgordijn het enige product waarbij het mogelijk was die tween wensen te combineren. Sinds kort kunnen we daar nog een product aan toevoegenÖ.. de Vario Rollo.

Bij de VarioRollo zijn er twee stofbanen voor elkaar die afwisselend transparant en zichtdicht zijn geweefd. Indien de twee transparante stroken achter elkaar staan, is er zicht naar buiten. Door middel van de kettingbediening kan de VarioRollo ook zo worden ingesteld dat de transparantie stroken voor of achter de zichtdichte stroken komen en zodoende is er geen inkijk of zicht naar buiten meer. De VarioRollo kan ook worden opgetrokken. De stof verdwijnt dan in een prachtige ronde metalen cassette.

De stoffen zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren.

Alle mechanische onderdelen zijn onderhoudsvrij. Om de stof schoon te houden, kunt u de stof voorzichtig droog afborstelen. Sterke verontreinigingen kunnen met een vochtige doek licht afgenomen worden. Niet wrijven!!!

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met ons.

» Ga terug