Shutters

Shutters Shutters Shutters

Bestel nu: Zonwering - Shutters

Palmshutters worden vervaardigd van Phoenixwood, deze houtsoort staat bekend vanwege zijn lichte gewicht en dat het perfect te bewerken en te verven is, vandaar ook dat Palmshutters in vele kleuren en mogelijkheden te verkrijgen zijn. Palmshutters zijn verkrijgbaar in 2 type stijlen de ďOriginalĒ en de ďDesignĒ uitvoering, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van opdekscharnieren. Het past in ieder interieur van klassiek tot modern, van appartement tot landhuis. Door de verstelbare lamellen is de sfeer iedere keer anders, u bepaalt dit zelf.

Palmshutters bestaan uit meerdere panelen ieder paneel wordt met de hand vervaardigd. Vanaf 2,5 meter worden de Palmshutters geleverd in een rails systeem, (omdat het anders te zwaar wordt voor de scharnieren). Palmshutters kunnen ook in diverse vormen gemaakt worden, bijvoorbeeld in een driehoek, of half rond of in een toog, geheel naar uw wens.

  • Palmshutters zijn decoratief, isolerend, geluidswerend, zonwerend en vooral ook duurzaam.
  • Palmshutters zijn verstelbare houten luiken, welke op maat gemaakt worden.

Doordat de lamellen verstelbaar zijn, kun je in een handomdraai de ruimte verduisteren, of juist veel licht naar binnen laten komen, of een romantische sfeer creŽren, door het spelen met de lichtinval creŽer je iedere keer een andere ambiance.

Er kan keuze worden gemaakt uit 3 verschillende lamel breedtes.

  • Traditioneel - 47mm
  • Plantage - 63mm
  • California - 89mm
Shutter 47mm Traditioneel Shutter 63mm Plantage Shutter 89mm California
47mm Traditioneel 63mm Plantage 89mm California

Scharnieren
Palmshutters werkt met de opdekscharnier.
Het aantal scharnieren dat moet worden gebruikt hangt af van de hoogte van de panelen. Het zijn er altijd minimaal 3 per paneel.

Kleuren
Bij Palmshutters heeft u keuze uit 24 standaard kleuren en daarnaast alle RAL-kleuren. Tevens kan worden gekozen voor NCS 2e editie kleuren. Wanneer u een specifieke RAL kleur wilt hebben die wij niet als standaard aanbieden reken wij een meerprijs.

Levertijden
De levertijd ligt tussen de 8 en 12 weken geteld vanaf het moment dat de order ingemeten is.

Garantie
Op de producten van Palmshutters wordt 3 jaar garantie gegeven op fabricagefouten.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met ons.

» Ga terug