Er zijn veel mogelijkheden om de jaloezie te motoriseren. Er zijn motoren voor alleen kantelen (TrimLight) en (Somfy-encoder) motoren die niet alleen de lamellen kunnen laten tuimelen maar ook het pakket lamellen omhoog en omlaag kunnen laten bewegen.

Somfy's encoder motor:
De motor wordt aangestuurd door een besturingsmodule. De motor registreert de asomwentelingen, waardoor de module exact de stand van de lamellen of de hoogte van de jaloezie weet. Een gelijke stand van de lamellen en/of de hoogte van meerdere jaloezieŽn is het resultaat.

Eigenschappen:

  • Alle jaloezieŽn gelijk (evt. radiografisch) bedienen en/of in de gewenste positie zetten;
  • Instellen van middenpositie mogelijk, waardoor jaloezieŽn in deze stand bijv. 1 meter omlaag precies gelijk hangen;
  • De stand van de lamellen in alle jaloezieŽn gelijk;
  • Soft-start en soft-stop waardoor de optrekkoorden minder belast worden (levensduur!);
  • Mogelijk vanaf 52cm breed;
  • Zendbereik radiografische afstandsbediening: min. 20 meter door 2 betonnen muren (ontvanger hoeft niet in zicht);
  • Veel mogelijkheden v.w.b. de besturing.
Systeem

TrimLight:
Het trimlight systeem biedt u een betaalbare oplossing voor het regelen van de lichtinval in ruimtes. Het TH120-systeem is een vrijwel geluidloos, motorisatiesysteem, waarmee uw jaloezieŽn probleemloos op afstand kunt tuimelen. Vier (LR03) alkaline batterijen zorgen voor de stroomvoorziening. Daardoor hoeven er geen stroomaansluitpunten naar jaloezieŽn te worden aangelegd. Gemiddeld is de levensduur van de batterijen ťťn jaar, bij gemiddeld 3 volledige kantelingen per dag. De motoren kunnen ook d.m.v. een trafo van stroom worden voorzien.

Standaard wordt het TH-systeem geleverd met een infrarood afstandsbediening met 3 programmeerbare groepen. Voor iedere groep zijn er aparte bedieningsknoppen, maar ook is er een knop om alle jaloezieŽn te bedienen. De afstandsbediening werkt tot op een afstand van ca. 8 meter.

Als optie is er ook een Eagle Eye ontvanger leverbaar. Dit is een losse infrarood ontvanger met een extern, klein ontvangeroog. Deze is bevestigd aan een 45cm flexible snoer zodat optimale plaatsingsmogelijkheden voor het externe ontvangeroog is gewaarborgd.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met ons.

» Ga terug